top of page
_edited.jpg

ONTDEK HOLISTIC BEAUTY THERAPY

Holistische schoonheidsspecialist en schoonheidssalon in Zoetermeer en Leiden 
Welkom op mijn website! Even voorstellen. Ik ben Bianca, eigenaresse van Bi-pure. Vanuit mijn schoonheidssalon in Zoetermeer of vanuit het Body & Mind Centrum in Leiden ( vast op donderdag ochtend) laat ik je graag kennis maken met Holistic Beauty Therapie. Hier draait alles om persoonlijke aandacht en professionele behandelingen. Als holistische schoonheidsspecialist ben ik ervan overtuigd dat een goede schoonheidsbehandeling niet alleen draait om het uiterlijk, maar ook om het verbeteren van de innerlijke gezondheid en het welzijn. 

Bij mijn schoonheidssalon in Zoetermeer of vanuit het Body & Mind Centrum in Leiden kun je terecht voor een breed scala aan behandelingen, variërend van gezichtsbehandelingen tot lichaamsbehandelingen en massages. Of je nu op zoek bent naar een ontspannende massage of een diepgaande huidverzorgingsbehandeling, ik bied een op maat gemaakt behandelplan dat past bij jouw individuele behoeften en levensstijl.

Ik maak uitsluitend gebruik van hoogwaardige producten en technieken om ervoor te zorgen dat je de best mogelijke resultaten behaalt. Door het gebruik van natuurlijke ingrediënten en bewezen technologieën, help ik je om je huid te verbeteren en te verjongen, terwijl je ontspant en geniet van de ervaring.


Het maakt niet uit of je kiest voor mijn schoonheidssalon in Zoetermeer of voor een behandeling vanuit het Body & Mind Centrum in Leiden, ik zorg ervoor dat je er met een ontspannen gevoel vandaan zult komen! Het is mijn missie om mijn klanten te helpen zich mooi te voelen, van binnen en van buiten.
Neem vandaag nog contact op om een afspraak te maken en ontdek zelf de voordelen van een holistische benadering van schoonheidsverzorging.♡
schoonheidsspecialist zoetermeer, massage zoetermeer http://schoonheidsspecialiste.web-directory.be http://schoonheidssalon.bestelinks.nl http://beauty-schoonheid.boogo.nl http://schoonheidssalon.linkkwartier.nl http://schoonheidssalon.linkjespagina.nl http://schoonheidssalons.linkgoed.nl

Treatment

Bi-pure werkt met Ik werk met klankschalen en edelstenen

Een gezonde mooie huid plus even liefdevolle tijd voor jezelf ♡

"Met een hart vol liefde hoop ik je te zien!"

Bianca

Bi-pure Schoonheidssalon | Zoetermeer & Leiden
 
bianca@bi-pure.nl
0624912117


Lippe-Biesterfeldstraat 25, 2713AM Zoetermeer 


 

Body&Mind Centrum Leiden

Donderdagochtend 09.00-13.00
 

Openingstijden:

Flexibel beschikbaar overdag of in de avonduren Zoetermeer of Leiden.

(check de agenda of stuur een bericht)

Dank je wel!

Esse Skincare natuurlijke en biologische huidverzorging
Home: Neem contact op
bottom of page